1462

Connect-R şi-a angajat bonă din Republica Moldova! Află de ce - Foto

Connect-R nu si-a luat concediu post-natal dupa nasterea fetitei sale, Maya, insa a avut grija sa angajeze o bona in care are incredere. Artistul marturiseste ca si-ar mai dori un copil, de aceasta data un baietel.

bonă, connect r

Connect-R a devenit tatic in urma cu aproape doua luni, insa nu si-a luat concediu post-natal pentru a sta mai mult alaturi de familie. Proiectele de la Antena 1 nu i-ar permite acest „lux”. Insa, chiar si asa, atunci cand sta acasa, solistul isi dedica tot timpul sotiei si fiicei lui.

muzică, connect r

Pentru ca partenera lui sa aiba ajutorul dorit, Connect-R a angajat-o ca bona pe sora soacrei lui, o femeie din Republica Moldova.

“E un sentiment minunat sa fii tatic. Nu mi-am luat concediu de la nasterea Mayei, dar, atat cat pot, stau cu ea. Incerc sa le fac pe toate si, cu ajutorul lui Dumnezeu, reusesc. Atat eu, cat si Misha ii cantam. Eu ii compun pe loc linii melodice”, a marturisit artistul pentru Libertatea. Connect-R spune ca si-ar mai dori un copil, un baiat, insa nu foarte curand.

“Mai vrem un baietel, dar nu prea curand. Si intre mine si sora mea sunt patru ani diferenta si ne intelegem foarte bine”, a declarat el.

connect r, interpret

connect r, interpret

perfecte.md

2