965

Interpreta ANDRA va concerta de Hramul Orasului


Un spectacol de zile mari promite municipalitatea de Hramul Oraşului, 14 octombrie. În acest an, pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale va susţine un concert cântăreaţa Andra din România.
 
 
 
Sărbătoarea va începe dimineața cu o liturghie oficiată la Catedrala ”Nașterea Domnului”. După liturghie va avea loc inaugurarea manifestărilor în Piața Marii Adunări Naționale, cu ansamblul academic de dansuri populare ”Joc” și intonarea imnului orașului de către cunoscuta soprană Mariana Bulicanu și baritonul Andrei Jilihovschi”, a declarat Lucia Culev.
 
 
 
Se așteaptă un concert mare. Vor participa majoritatea artiștilor noștri de forță. Ca element inedit, orchestra municipală de muzică populară a fraților Advahov va susține un recital cu artiștii noștri de muzică populară și ușoară, dar și interpreta Andra din România”, a mai adăugat Lucia Culev.
 
 
 
Potrivit şefei Direcţiei relaţii externe, Gabriela Ciumac, la sărbătoare sunt aşteptate 32 de delegaţii străine, venite din Germania, Suedia, Letonia, Rusia, Polonia, Ucraina, Austria, Spania, România Georgia, Turcia, China şi alte ţări.


0