765

Mai multi consilieri municipali se REVOLTA impotriva PRIMARULUI capitalei. Uite ce-i nemultumeste pe acestea




Consilierul fracţiunii PL din cadrul CMC au menţionat astazi, 5 septembrie in cadrul unei conferinte că aşteptările din cadrul primariei ţin de elaborarea şi votarea în primă lectura a bugetului municipal pentru anul viitor.
 
" Ne-am despărţit cu probleme din cauza propunerii de acordare a votului de neîncredere secretarului Consiliului municipal Chişinău, Valeriu Didencu. Propunerea a venit din partea formaţiunii PCRM, în persoana lui Valentin Todercan, fără a motiva cumva această propunere”, a remarcat consilierul municipal Iurie Topală.
 
Liderul fracţiunii PCRM, Boris Golovin, a notat că membrii fracţiunii au aştepări legate de soluţionarea problemelor locuitorilor capitalei şi îmbunătăţirea condiţiilor de trai.
 
Vrem să facem regulă în oraş şi să nu permitem majorarea preţului călătoriei cu transportul public, să nu permitem închiderea şcolilor din municipiul Chişinău”, a menţionat alesul local.
 
Preşedintele fracţiunii PLDM, Ghenadie Dumanschi, a spus că de 2 ani aşteaptă promovarea reformei instituţionale.
 
 „Este o reformă la care au muncit experţi internaţionali şi a fost finanţată de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare. Până la acest moment, această reformă, pe care o considerăm foarte bună ,stă şi se prăfuieşte în sertarele Primăriei”, a menţionat consilierul liberal-democrat.


0