840

(doc) Dorin Chirtoaca isi achita "facturile electorale", prin ilegalitati?

 

Informații despre acest avocat nu conține nici site-ul oficial al Uniunii Avocaților și nici al Ministerului Justiției. Potrivit unor consilieri, acest Ivan apare in proiecte cu mai multe titluri, in unele cazuri și membru al unei uniuni din domeniul artei. Deci e clar, se transmite un bun catre o persoana despre care se cunoaște puțin, dar cel mai important ca se transmite bunul de pe Vlaicu Pircalab 55 B, fara proiect, ceea ce din nou este o incalcare grosolana.
 
Secretarul CMC va fi demis. Chirtoaca se impotrivește
 
Anume pentru nerespectarea prevederilor art. 39 din legea care reglementeaza puterea locala va fi demis secretarul CMC, Valeriu Didencu.
 
Pe ordinea de zi din 5 septembrie 2013 este inclusa chestiunea cu nr. 35, privind acordarea votului de neincredere secretarului CMC.
 
Potrivit surselor, Chirtoaca se teme, deoarece Didencu ar fi mana dreapta din CMC, care executa totul așa cum trebuie, iar fapt confirmativ este intocmirea ordinii de zi pentru 5 septembrie fara a perfecta proiectele și fara a le face publice, inclusiv fara a face publica ordinea de zi.
 
Vedem votul de pe 5 cum va trece.
 
Teo Carnaț are o factura pentru Chirtoaca?
 
O companie in spatele careia se pare ca sta Teo Carnaț, fostul liberal, va intra in posesia unui bun de pe str. Constantin Stere. Este vorba despre un teren, care ulterior va fi privatizat, dat fiind faptul ca va fi inițiata deja procedura in acest sens prin prelungirea arendei.
 
Probabil Chirtoaca ii achita o factura acestuia, sau il ademenește din nou in sanul Peliștilor.
 
Metalferos in lista beneficiarilor
 
Metalferos, despre care se spuna ca este controlat de Plahotniuc, privatizeaza terenul aflat pe str. Feroviarilor 1/3. Se vede ca au ajuns deja la finalul procedurii, iar acum a?teapta doar girul lui Chirtoaca și votul CMC.
 
Chestiunea este inclusa cu nr. 32 pe ordinea de zi.
 
Daca veți citi atent Ordinea de zi veți gasi multe lucruri interesante, in special faptul ca chestiunile ce țin de transmiterea spațiilor și terenurilor sunt curate de Radu Blaj, adjunctul Direc?iei generale arhitectura, urbanism și relații funciare, nu de conducerea acestei instituții.
 
Potrivit unor consilieri, Chirtoaca pregatește pentru 5 septembrie un raider pentru Chișinau, prin examinarea acestor 87 de puncte de pe ordinea de zi, dintre care majoritatea vor fi examinate ilegal și total lipsit de transparența.
 
Imi este greu sa ma gandesc la incoruptibilul Chirtoaca și la colegii lui liberali, care in fiecare zi turbeaza pe rețelele de socializare cat de cinstiți sunt ei. Pai da, cinstit, numai ca in legaturi ce ține de Chirtoaca – PL, in rest e afundatura de ilegalitați și bagatul mainilor in buzunarul Primariei.
 
DOC


 

0