808

Chirtoaca nu s-a prezentat la judecata. Dodon: Prietenii lui incearca sa-l scape de acest referendum




Socialistii au protestat in fata Judecatoriei Comerciale de Circumscriptie impotriva tergiversarii procesului de inregistrare a grupului de initiativa privind revocarea din functie prin referendum a primarului general al mun. Chisinau, Dorin Chirtoaca.
 
Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon spune că de mai bine de patru luni se încearcă colectarea acestor semnături doar că prietenii edilului încearcă să-l scape pe acesta de referendum.
 
"Deja de mai mult de patru luni incercam sa inregistram grupul de initiativa pentru referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca. Prietenii lui incearca sa-l scape de acest referendum. Oamenii nu-l mai doresc pe Chirtoaca. Categoric nu vom lasa mainele in jos, Chisinaul are nevoie de altceva", a decarat acesta.
 
Dupa sedinta de judecata, socialistul a anuntat ca nici de aceasta data Dorin Chirtoaca nu s-a prezentat in instanta. Acesta a fost reprezentat de avocatul sau.
 
Actualități.md amintește că Igor Dodon s-a adresat in instanta de judecata pentru ca initiativa sa de a organiza un referendum privind demiterea primarului capitalei, Dorin Chirtoaca, nu a fost inregistrata.


0