814

(VIDEO) Engleza lui Putin




Preşedintele României, Traian Băsescu, este "recunoscut" pentru calităţile sale oratorice când este nevoit să se exprime în limba engleză, dar şi omologul său din Rusia, Vladimir Putin, arată aceleaşi "aptitudini".
 
VIDEO
 
Ultima ocazie în care liderul din est a demonstrat asta a fost cu ocazia International Exhibition Bureau (n.r. la un discurs de promovare al oraşului Ekaterinburg, gazda evenimentului din anul 2020), când engleza sa a fost expusă într-un mod care nu prea îi face în niciun fel cinste unui om politic de talia lui Vladimir Putin.
 
Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii a lăsat să se vadă că limba engleză îl incomodează vădit, mai ales dacă stă în picioare, în faţa unei camere de filmat, ipostază ce pare departe de imaginea de mare siguranţă pe care o afişează mai mereu.
 
Una dintre ocaziile la care Putin s-a adresat în limba engleză a fost dată de momentul discursului de la candidatura oraşului Soci, pentru organizarea Jocurilor Olimpice din anul 2007.
 
De asemenea, cu ocazia unui eveniment caritabil din anul 2010, în faţa unor celebrităţi, precum Goldie Hawn, Kevin Costner şi Sharon Stone, liderul de la Kremlin a dat iar dovada calităţilor sale în materie de engleză.


0