817

(video) DEZASTRU pentru FC Barcelona la Munchen. Bayern s-a impus cu 4-0 in turul semifinalelor Ligii Campionilor




Formaţia Bayern Munchen a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Barcelona, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.
 
Deja campioni în Germania, bavarezii i-au redus la statutul de jaloane pe extratereştrii Barcelonei, tranşând încă de pe Allianz Arena soarta calificării. Thomas Muller a deschis scorul în minutul 25 cu o lovitură de cap. Calvarul a venit pentru spanioli însă după pauză. Mario Gomez a făcut 2-0 în minutul 49.
 
După 25 de minute, Robben a marcat pentru un incredibil 3-0, după ce arbitrul a închis ochii la un fault în atac al lui Muller. Cel din urmă a încheiat în minutul 81 socotelile unui meci de la Barcelona a lipsit aproape cu desăvârşire, în frunte cu Lionel Messi. 4-0 şi returul e prilej de cumpărături pentru nemţi. În cealaltă semifinală va fi, miercuri seară, tot un război germano-spaniol, Borussia Dortmund versus Real Madrid, scrie Realitatea.net.
 
Golurile au fost marcate de Thomas Muller '25, '82, Mario Gomez '49 şi Arjen Robben '73.
 
VIDEO
 
Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Müller (Pizarro '83), Ribéry (Shaqiri '88) - Gomez (Luiz Gustavo '71). Antrenor: Jupp Heynckes
 
FC Barcelona: Valdes - Alves, Piqué, Bartra, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Sanchez, Messi, Pedro (Villa '83). Antrenor: Tito Vilanova


0