777

Plahotniuc este o persoana controversata din anii 90, Filat a distrus Alianta, iar Chirtoaca HULESTE in loc sa lucreze


Dorin Chirtoacă zice că nu se bagă în politică şi tot despre politicieni vorbeşte. Primarul General al capitalei a uitat de grijile capitalei şi s-a apucat să-i bîrfească pe cei din fosta AIE, cu excepţia unchiului său, Mihai Ghimpu.
 
„Plahotniuc nu are cum să fie imaculat. Dânsul este o persoană controversată şi nu din anul 2009, încă din anii 90 şi din perioada comunistă, asta este ştiut. Domnul Ghimpu nu a apărat pe unul sau pe altul. Dînsul a apărat alianţa. Şi în momentul în care apăra alianţa asta înseamnă că apăra şi funcţia de prim ministru a lui Vlad Filat, întrucât aşa funcţionează alianţa, cum este ştiut încă de la semnarea acordului din 2010”, a declarat Chirtoacă într-un interviu pentru europaliberă.
 
Mai mult, Chirtoacă spune că nici nu poate fi vorba ca Mihai Ghimpu să-i cedeze lui funcţia de preşedinte PL, întrucît numele lui Chirtoacă nu ar însemna nimic fără unchii săi.
 
„Vreau să spun tuturor celor care caută nod în papură domnului Ghimpu şi, respectiv PL, că Dorin Chirtoacă, fără Mihai Ghimpu, fără Gheorghe Ghimpu, fără Simion Ghimpu, nu ar reprezenta mare lucru. Toate lucrurile trebuie să se întâmple corect şi la timpul potrivit. În ceea ce priveşte mesajele transmise de domnul preşedinte Ghimpu, eu cred că oricine îşi dă seama, inclusiv adversarii, că dânsul spune adevărul, spune lucrurile aşa cum sunt, verde în ochi. Poate nu tocmai este agreată forma, modalitatea în care o face, dar haideţi să dăm prioritate totuşi conţinutului, iar conţinutul este unul corect şi adevărat. Situaţia este destul de tristă. A ascunde acest adevăr este mai grav. Este mai grav de a veni cu o formă frumoasă în faţa oamenilor decât a spune direct aşa cum este, poate şi neplăcut la un moment dat însă adevărul şi nimic altceva”, a mai adăugat liberalul.
 

0