798

(video) Il CUNOSTI? Suna la Politie! E URGENT!




La începutul lunii curent, aproximativ la ora 15.00, un bărbat necunoscut a pătruns tainic în sediul unei societăţi cu răspundere limitată, situat pe strada Ferarilor a sectorului Centru, de unde a furat dintr-un oficiu o geantă în care se aflau bani, acte de identitate şi carduri bancare.
 
Bunurile sustrase aparţineau unei angajate în vârstă de 26 ani, ce au fost estimate la suma de aproximativ 3 500 lei. În acel moment nimeni dintre angajaţi nu ar fi observat vreo persoană suspectă în local.
 
Acţiunile bărbatului au fost înregistrate la camerele de supraveghere instalate prin oficii. El ar fi pătruns prin uşa din spate a clădirii şi după mai multe căutări prin birouri a depistat geanta lăsată fără supraveghere.
 
De către Inspectoratul de Poliţie Centru a fost intentată o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia se acumulează probele necesare ce ar ajuta la stabilirea identităţii făptuitorului.Totodată poliţia solicită respectuos persoanelor ce l-au recunoscut pe individ să comunice imediat la serviciul specializat 902.
 
VIDEO
 
Bărbatul riscă să fie pedepsit cu amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei sau cu închisoare de pînă la 4 ani. 


0