560

Ghimpu: PL este GATA sa-l INLATURE pe Timofti din fruntea statului cu sustinerea comunistilor




Liberalii vor trece peste principiile lor pentru a-l coborî din fotoliul de preşedeinte al Republicii Moldova pe Nicolae Timofti, în cazul în care acesta va insista pe candidatura lui Vlad Filat la funcţia de premier.
 
Declaraţia a fost făcută publică chiar de liderul PL Mihai Ghimpu, în cadrul unei emisiuni de la M1.
 
„Dacă preşedintele insistă cu domnul Filat şi lungeşte această criza, care ne îndepartează de Uniunea Europeana, să-şi asume răspunderea. Noi vom înainta vot de neîncredere şi vom vota chiar şi cu comuniştii. Voi folosi toate metodele pentru ca să-mi apar poporul şi statul”, a declarat Ghimpu.
 
Potrivit liberalului tot ce se cere în acet moment de la Nicolae Timofti este ca acesta să-l convingă pe Vlad Filat şi Partidul Liberal Democrat că odata ce Parlamentul i-a acordat vot de neîncredere, PLDM nu trebuie să mai insiste asupra candidaturii.
 
Actualităţi.md aminteşte că ieri, cei trei lideri ai PLDM, PD şi PL au avut o întrevedere ieri cu Nicolae Timofti. Preşedintele este singurul care a dat declaraţii după această întrevedere. El a spus că negocierile cu cei trei lideri vor continua pînă cînd vor ajunge la o înţelegere.


0