858

Vlad Plahotniuc ii cere lui Dorin Recean sa-si ceara SCUZE PUBLICE


Prim-vicepresedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, îi cere ministrului de Interne, Dorin Recean, să îşi ceară scuze, public, pentru că l-a calomniat. În caz contrar, spune Plahotniuc, îl va acţiona în judecată.

Îi cer ministrului Recean să dezmintă afirmațiile. În caza contrar voi fi nevoit să mă adresez în instanțele de judecată, învinuidu-l de calomnie. M-am adresat oficial la Biroul Interpol din Franța. Am primit răspuns dar nu l-am făcut public, pentru că știam că vor mai fi făcute și alte încercări, prezentându-se careva documente falsificat”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Amintim că ministrul de Interne, Dorin Recean a declarat  pentru Jurnal TV, că departamentul Securitate Internă s-a autosesizat în acest caz și a descoperit că din documentul care atestă interesul Interpolului italian pentru prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc lipsesc 13  pagini.

 MAI a recuperat doar şase din aceste file. În aceste pagini, Interpolul italian descrie legătura dintre Vlad Plahotniuc cu o grupare criminală din Rusia.

0