880

Ghimpu despre Plahotniuc si Filat: Doamne, de ce ai dat pe pamint asa oameni?




Premierul Vlad Filat trebuie să-şi retragă declaraţia din 13 februarie, prin care a anunţat retragerea PLDM din AIE, iar alianţa trebuie să existe în continuare fără „cei doi Vlăduţi”. Cu acest îndemn a venit astăzi liderul PL, Mihai Gimpu, într-un briefing de presă.
 
„PL consideră că ambii Vlăduţi trebuie să iasă din politică şi să nu ne pună pe noi în stiuația să alegem între Acordul AIE și ei doi...Cei mai important doi mafioți sau Acordul cu Uniunea Europeană? Am eu de unde alege? Sau cetățenii au de ales?Doamne, de ce ai dat pe pămînt și aşa  oameni, fără inimă și numai cu interese  meschine?”, se întreabă liderul PL.
 
Ghimpu spune că PLDM încă nu s-a retras din AIE, deoarece acest lucru ar trebui făcut printr-o declaraţie în scris, şi nu prin una politică. Mai mult, acesta i-a cerut lui Filt să-şi retragă declaraţiile de ieri, care ar fi immature sub aspect politic, mai crede liberalul.

Actualităţi.md aminteşte că, ieri Vlad Filat a anunţat retragerea PLDM din AIE şi i-a îndemnat pe coledii din alianţă să semneze un nou accord politic. 


0