746

Cadouri de Valentine's Day: Sugestii in functie de stadiul in care se afla relatia


"Ziua Îndrăgostiţilor" poate fi o sursă de mare stres pentru cei aflaţi în căutarea darului perfect. În ajutorul lor vine următoarea listă cu propuneri de cadouri pentru persoana dragă, făcute în funcţie de stadiul în care se află relaţia.
Un gest mai excentric care s-ar potrivi in acest caz ar fi sa angajezi un bucatar personal care sa gateasca o cina romantica la domiciliu. In absenta unui buget permisiv, un picnic cu perne moi, fructe si vin delicios ar trebui sa aiba acelasi efect. Tot la domiciliu.

Emma McLaughlin si Nicola Kraus, autoarele romanului best-seller "Nanny Diaries", care a avut parte si de o ecranizare la Hollywood, au sugerat o sticla de whiskey sau bourbon pentru barbati si un buchet "fabulos" de flori drept cadou pentru femei. "Fi creativ", au spus ele. "Nu trebuie sa fie trandafiri. Care sunt culorile din apartamentul ei? Arata ca esti atent. Dar in mod sigur nu lalele. Nimic nu e mai putin sexy decat lalelele."

Un an impreuna

Un an de relatie este cea mai buna perioada pentru sarbatorirea Zilei Indragostitilor, considera Abby Larson, fondatoarea site-ului StyleMePretty.com. Relatiie sunt suficent de fragede incat sa mai existe senzatia de noutate, dar destul de inaintate incat sa te simti confortabil cu celalalt.

O propunere de cadou potrivit pentru perioada aceasta ar fi un masaj in cuplu oferit in dreptul semineului, urmat de o sticla de sampanie si niste fructe in ciocolata.

Fondatorii site-ului de haine de lux pentru barbati hookandalbert.com au sugerat ca barbatilor le-ar placea sa primeasa bilete la un concert sau eveniment sportiv, in timp ce femeile ar putea fi oricand multumite prin niste bijuterii alese, a spus Kendra Scott Jewelry, fondatoarea site-ului citat de Mediafax.

Cinci ani impreuna

Relatia care a implinit cinci ani are nevoie, de Ziua Indragostitilor, de ceva cu adevarat distractiv si incitant, este de parere Abby Larson. "Pentru rasfat, comanda o limuzina care sa va ia de acasa si sa va duca la un restaurant nou fabulos", a sugerat ea. "Incheiati seara la un bar plin de viata sau dansand in noapte la un club local de jazz -- undeva comod si mai putin luminos unde sa va puteti cuibari intr-un colt (...)", spune ea. "Buget restrans? Sariti peste masina, comandati o pizza in forma de inima, apoi duceti-va la cel mai apropiat ring de dans, unde sa va puteti pierde unul in bratele celuilalt", continua Larson.

Zece ani impreuna

Dupa zece ani de relatie, sunt foarte mari sansele ca tu si partenerul tau sa fi trecut deja de repetate ori prin toate activitatile tipice Zilei Indragostitilor, motiv pentru care in acest moment ati putea sa planuiti sau sa cumparati ceva cu adevarat semnificativ.

De exemplu, o idee buna pentru ea ar putea fi o expeditie in doi, de preferat in locul in care v-ati cunoscut sau unde ati sarbatorit primul 14 februarie impreuna.

25 de ani impreuna

Daca ati ajuns la 25 de ani de relatie, ati putea pune la cale ceva numai pentru voi, ceva de care nu v-ati putut bucura in liniste in ultimii ani. O surpriza frumoasa pentru partener ar fi o "evadare" de weekend, fie la o pensiune din apropiere, fie o minivacanta in Europa.
Cuplurile care obisnuiesc sa faca des calatorii s-ar putea bucura de o harta personalizata care sa contina toate locurile in care ati mers impreuna.

50 de ani impreuna

Pentru ca 50 de Zile ale Indragostitilor merita ceva cu totul deosebit, ai putea opta pentru un colier cu o singura piatra de smarald (simbol pentru dragoste, potrivit aceleiasi Abby Larson) sau, in cazul unui buget mai redus, o cutie de bijuterii facuta de mana pe care sa o umpli cu biletele despre viata voastra impreuna.

Alt cadou potrivit ar fi un album fotografic al istoriei relatiei voastre, completat cu scrisori si alte amintiri, sau un slideshow video cu un fundal muzical care sa aiba o semnificatie puternica pentru amandoi.

Nu sunteti impreuna (inca)

Daca vrei sa ii castigi atentia acelui cineva la care ti-a ramas gandul, au scris aceiasi experti pentru ABC News, dulciurile sunt calea cea mai sigura spre inima lor.

"Niciodata nu poti sa dai gres cu ciocolata", au fost de parere McLaughlin si Kraus. "E delicioasa fara sa provoace stres din cauza exagerarii cu cheltuiala - sau cu declaratiile amoroase". "Putini ar refuza o cutie de briose facute in casa sau o sticla de sampanie!", a fost de acord si Larson.

0