Soc in lumea sportului roman! Becali condamnat la 3 ani de inchisoare
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ICCJ) a decis: Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare.
Decizia este definitivă şi irevocabilă. Decizia a fost luată în dosarul în care omul de afaceri Gigi Becali este acuzat că a ordonat sechestrarea mai multor persoane după ce acestea i-au furat autoturismul. Sentinţa este cu suspendare.
Imediat după anunţul judecătorilor, Gigi Becali a intrat în direct la Romania Tv, declarând că el nu crede că decizia judecătorilor este acesta. "Nu cred. Dacă e aşa eu nu mai calc niciodată în ţara asta!", a spus Becali.
"Până nu se schimbă statul, pe mine nu mă interesează. Aici nu e vorba de învingător, aici e vorba că pierde ţara românească. E vorba de justiţie. Cum adică să mă condamni? E o hotărâre pe care o voi lua împreună cu familia. Vreau să stau într-un loc unde sunt iubit. Nevasta mea şi mama au plâns toată ziua. Au plâns destul Nu mai vreau să plângă. Mi-e ruşine în ţara aia ca să mai viu văzut. O să vin în ţară pe ascuns", a mai spus Becali.