806

(video) Muzeul etnografic din orasul Floresti a fost GOLIT DE HOTI!




Muzeul de Istorie şi Etnografie din oraşul Florești a fost deposedat de medalii, bancnote bănești de tip vechi și alte bunuri de preț.
 
Principalii suspecţi în acest caz sunt patru tineri cu vîrsta cuprinsă între 19 şi 25 de ani, locuitori ai oraşului Floreşti, care sunt cercetați și pentru un șir de furturi din magazinele aceleiași localitate.
 
Conform cercetărilor poliţieneşti, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, curent, tinerii ar fi pătruns în Muzeul de Istorie şi Etnografie din oraşul Florești de unde ar fi sutras medalii, bancnote bănești de tip vechi și alte bunuri de preț.
 
În cadrul cercetării acestui caz, oamenii legii au stabiit că cei patru ar fi implicați și în spargerea a 5 magazine din orașul de baștină, care au avut loc în perioada de timp 14 ianuarie-5 februarie 2013. În toate cazurile suspecții acționau pe timp de noapte, prin spargerea lacătelor de la intrare.
 
Interogaţi de poliţie, suspecţii şi-au recunoscut pe deplin vina. Suma rejudiciilor cauzate urmează a fi stabilită.
 
VIDEO
 
În acest moment, aceștia sunt cercetaţi penal. Conform legislaţiei, tinerii riscă închisoare pe un termen de pînă la 4 ani. 


0