773

VIDEO REVOLTATOR! Profesor de muzica, BATUT in fata CLASEI




Un profesor de muzică din Focșani, România a fost bătut crunt în clasă, în fața elevilor săi, dascălul ajungând la spital cu mai multe traumatisme.
 
Rudele unor copii agresați de un profesor de muzică la Şcoala Generală nr. 7 din Focşani s-au gândit să-și facă singuri dreptate și au mers la școală să-i răzbune pe cei mici. Astfel, aceștia au intrat în clasă și nu au mai ținut cont de faptul că de față sunt și alți elevi și l-au lovit pe dascăl.
 
Incidentul a avut loc după ce doi elevi, frate și soră, au fost dați afară de la oră fiindcă își deranjau colegii .Copiii s-au plâns și că au fost loviți de profesor.
 
Potrivit unor martori citați de Ziarul de Vrancea, "profesorul Mircea Ianchievici a fost snopit în bătaie, călcat în picioare şi târât în clasă de fratele unui copil în clasa a VI-a, care tocmai fusese eliminat pentru indisciplină, în timp ce 20 de elevi asistau îngroziţi".
 
VIDEO
 
Iar momentele terifiante nu s-au terminat aici, conflictul continuând și în curtea școlii. Camerele de supraveghere amplasate în școală au surprins momentul în care dascălul a fugit disperat pe holuri, după ce rudele celor doi copii l-au lovit și înjurat în fața întregii clase. 


0