661

Ghimpu recunoaste ca i-a sarit tandara: “Lucrurile NU mai pot continua asa”




Liberalul Mihai Ghimpu a ajuns la capătul puterilor. După ce l-a făcut pe premierul Vlad Filat cum i-a venit pe limbă, acum deputatul zice că situaţia în care se află AIE l-a motivat să devină atît de dezlănţuit în cadrul emisiunii de luni, de la ProTV Chişinău.
 
“Eu zic că lucrurile nu mai pot continua aşa,  nu mai pot fi tolerate, altfel unde-i schimbarea? Prin ce ne deosebim de guvernarea comunistă? Dar, cel mai important, cum ne vor trata partenerii care ne acordă granturi de sute de milioane de euro?”, se întreabă Ghimpu.
 
“Recunosc, şi vă dau dreptate, mii de scuze pentru tonul discuţiei în timpul emisiunii ” În profunzime”.
 
Liberalul nu ştie dacă a procedat correct cînd a folosit un limbaj indecent la adresa colegului său de alianţă, dar lasă de înteles că în interiorul AIE au avut loc scandaluri şi mai multe.
 
“Poate nu am procedat corect ce ţine de informarea opiniei publice, dar discuţii pe interior au avut loc.  Cu toate eforturile mele, tăcerile pe alocuri, situaţia din Alianţă a ajuns să fie una delicată, iar eu invinuit pe nedreptate, şi aceasta se întamplă nu pentru prima dată. Iată, şi motivul răbufnirilor mele, devenind mai  impulsiv, decât sunt în realitate”,a mai adăugat deputatul.
 
Actualităţi.md aminteşte că luni, 28 ianuarie, Mihai Ghimpu a declarat că premierul Vlad Filat este un morcon pe lîngă el şi că de acum încolo îi va "trăsni pe toţi cei din PLDM". 


0