777

A TAMPONAT un pieton si a FUGIT de la locul accidentului




Un bărbat în vîrstă de 67 ani, domiciliat în capitală, a fost accidentat pe trecerea pietonală de către un automobile şi lăsat să zacă fără ai fi acordat primul ajutor.
 
Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 ianuarie curent, la intersecția străzilor Traian și Independenței din sectorul Botanica,  
 
Şoferul a ezitat să acorde victimei primul ajutor medical şi a părăsit locul faptei. Martorii oculari ai incidentului imediat au alertat poliţia şi ambulanţa. Bărbatul cu diverse leziuni corporale a fost transportat la spitalul de urgenţă.
 
La doar trei ore mai tîrziu a fost identificat şi reţinut conducătorul auto implicat în accident. El s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei în vârstă de 47 ani şi conducea un automobil de model Ford. Unitatea de transport a fost ascunsă la o parcare din sectorul Botanica. În rezultatul examinării vizuale poliţiştii au observat pe partea dreaptă a automobilului urme ale unei coliziuni, fiind deteriorată şi oglinda retrovizorie.
 
Ultimul şi-a recunoscut vinovăţia. El riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei sau cu închisoare de pînă la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 2 ani.


0