693

Putin pleaca in Antarctica


În ciuda zvonurilor despre unele probleme de sanatate si a durerilor de spate, presedintele rus Vladimir Putin se pregateste sa plece la sfarsitul lunii ianuarie in Antarctica.
 


Astfel, dupa cum a declarat si purtatorul sau de cuvant Dmitri Peskov, Putin intentioneaza sa joace in continuare hochei, iar in vara va face din nou cateva scufundari la mare adancime, evident, in prezenta camerelor de filmat.
 
O alta sursa de la Kremlin a informat Izvestia cu privire la intentia presedintelui rus de a intreprinde o vizita la o statie de cercetare rusa din Antarctica.
 
In acest context, ziarul moscovit aminteste ca, in septembrie 2012, Vladimir Putin a acceptat oferta omologului chilian Sebastian Pinera de a efectua o vizita comuna la statiile Rusiei si Chile de la Polul Sud al Pamantului, vizita despre care se vorbea la vremea respectiva ca ar putea avea loc la sfarsitul lunii ianuarie anul acesta.
 
In opinia presedintelui Fondului pentru politici eficiente din Moscova, Gleb Pavlovski, principalul hobby al lui Putin este de a arata lumii intregi ca este intr-o forma fizica buna. 


0