773

(video) Un cetatean italian, OMORIT si JEFUIT in Republica Moldova




 Un cetăţean italian (69 de ani) a decedat după ce a fost electrocutat cu un electroshoker de către trei indivizi originari din municipiul Chișinău și raionul Cimișlia.

Tragedia a avut avut loc la data de 10 decembrie 2012. Serviciul de presă al MAI informează că omul de afaceri din Italia a fost găsit mort în casa în care locuia de un angajat al firmei în care active, iar medicii legiști au stabilit că acesta ar fi decedat în urma unui atac de cord, dat fiind faptul că omul suferea de boli de inimă.

În cadrul cercetării la fața locului, însă, forțele de ordine au stabiit că este vorba despre o tâlhărie, iar ulterior au descoperit trei suspecţi care au vîrste de 20, 26 și 34 de ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare.

Audiați de poliție aceştia au recunoscut crima. Ei le-au spus poliţiştilor că la data de 9 decembrie 2012, cei trei au pătruns în apartamentul la sol al afaceristului prin spargerea geamului, surprinzînd victima la calculator. După ce au răscolit prin casă, cei trei au trântit bărbatul la pămînt, i-au pus o pernă pe față și îl asfixiau pentru a afla unde ascunde acesta banii. Deoarece victima nu răspundea la întrebări, suspecții au electrocutat-o cu un aparat special și au lovit-o cu pumnii în spate. Văzînd că nu respiră, suspecții l-au abandonat pe bărbat și ar fi sustras: un calculator, un aparat de fotografiat, două telefoane mobile, băutură alcoolică și bani.

Actualmente, cei trei sunt cercetați penal pentru tâlhărie, poliția acumulând toate probele necesare pentru a mai iniția o cauză penală pentru omor din imprudență.


 

0