749

(video) Iata-l pe proprietarul masinii de LUX care a FURAT combustil de la statiile PECO




Bărbatul care a fost filmat acum o lună în timp ce îşi alimenta "Porsche"-ul, dar nu a vrut să achite pentru combustibil, a fost reţinut de poliţişti. Acesta are 30 ani şi mai multe antecedente penale, fiind bănuit de săvîrşirea a cel puţin cinci cazuri de alimentarea automobilului cu combustibil fără să achite banii operatorilor de la staţii.
El ar fi cauzat un prejudiciu material mai multor staţii petroliere din capitală în sumă totală de aproximativ 10 000 lei.
Cazurile au fost înregistrate în luna decembrie a anului trecut cât şi pe parcursul anului curent, în sectoarele Centru şi Buiucani. Astfel la poliţie au parvenit plângerile operatorilor care au fost înşelaţi de bănuit, în temeiul cărora au fost demarate acţiuni de urmărire penală. De obicei el solicita să-i fie alimentat automobilul cu combustibil în sumă de 1 200 – 1 500 lei. În majoritatea cazurilor el acţiona în complicitate cu o altă persoană care urmează să fie reţinută de către poliţişti.
În prezent el este cercetat penal pentru escrocherie şi riscă o pedeapsă cu amendă de la 10 000 – 20 000 lei sau închisoare de la 2 la 6 ani, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de pînă la 3 ani. În situaţii analogice, poliţia solicită să fie alertată imediat de către operatori prin intermediul serviciului specializat 902.
Bărbatul mai este cercetat penal şi pentru conducerea unităţii de transport în stare de ebrietate. Cazul a fost înregistrat la poliţie în luna noiembrie 2012.
VIDEO


0