719

Au incercat sa sustraga 500 de lei de la doi batrini, dar au nimerit pe mina politiei




Trei tineri din raionul Donduşeni au fost reţinuţi de poliţie, fiind suspectaţi că în noaptea de 8 spre 9 ianuarie curent au ameninţat cu răfuiala fizică doi bătrîni.

 
Victimele au fost brutalizate şi chiar bătute de atacatori.
 
În jurul orei 03:00 în gospodăria unor bătrâni în vârstă de 71 de ani, din satul Rediul Mare, raionul Donduşeni, au pătruns trei persoane.
 
Doi dintre suspecți au intrat în locuinţa victimelor prin forţarea uşii, unul dintre care avea cagulă pe cap. Cea de-a treia persoană a rămas afară să supravegheze.

 
Tipii au  ameninţat victimele cu maltratarea fizică,  aplicîndu-i bătrînei o lovitură cu lanterna în regiunea capului. Suspecţii au cerut 500 de lei, însă după mai multe interogări cu aplicarea forței, ne obținînd nimic, au părăsit locuinţa, deplasîndu-se într-o direcţie necunoscută.
 
Şocate de cele întîmplate, victimele au sesizat poliția. Imediat la faţa locului s-a deplasat grupul operativ al Comisariatului de poliţie din raionul Donduşeni.
 
În rezultatul măsurilor operative de investigaţie, reprezentanții forțelor de ordine au reuşit identificarea şi reţinerea principalilor suspecţi în comiterea fărădelegii în cauză.
 
Aceştia s-au dovedit a fi trei bărbaţi, unul în vîrtsă de 22 de ani, originar din oraşul Donduşeni, altul de 24 de ani şi un minor de 16 ani, consăteni de-ai victimelor. În momentul infracţiunii ei erau în stare de ebrietate alcoolică.
În prezent, cei trei sunt cercetaţi în stare de liberatate. 


0