696

N-o sa-ti vina a crede ce MANINCA Putin cind nimeni nu il vede




Din cînd în cînd, preşedintele Rusiei merge la un local al său preferat din Sankt Peterburg, numit Podvorie.
 
Deşi aceste "vizite culinare" ale lui Vladimir Putin sunt ferite de ochii presei, iar surse apropiate Kremlinului spun că "nu a mai dat demult pe acolo", iată că publicul rus a aflat chiar...de la sursă cam ce consumă Putin cînd nu îl vede nimeni.
 
Nimeni în afară de cei care îl servesc şi de proprietarii restaurantului, care chiar au inclus în meniu “prînzul lui Vladimir Putin", ce include bucate pe care el le comandă din când în cînd.
 
Escalop şi pîrjoale de casă
 
Astfel, Putin mănînca la o masă obişnuită următoarele: ciorbă de peşte numită “Pentru ţari", un platou de mezeluri alese de bucătarul şef, grătar de porc, cîrnaţi, escalop şi pârjoale de casă! La toate acestea se adaugă şi carne de vită cu sos iute din smîntână şi usturoi, sturion afumat cu lămâie şi unt şi desert.


 
Afla AICI cit costa meniul presedintelei
 
Femeia nu trebuie lăudată!
Nu demult, soţia preşedintelui, Ludmila Putina, a divulgat câteva din secretele culinare ale fostului preşedinte rus. Ea a spus că Vladimir Vladimirovici este foarte pretenţios şi poate renunţa la prânz dacă nu-i place măcar ceva din bucatele servite. Iar dacă îi place totul, niciodată nu laudă, fiindcă respectă două principii: “femeia trebuie să facă tot lucrul în casă" şi “femeia nu trebuie lăudată, ca să nu ajungă răsfăţată".

0