785

Crima TERIFIANTA la Anenii Noi: Fiul si-a OMORIT tatal in batai si l-a ingropat in curte




Poliţia a descoperit un omor produs acum cinci ani, cînd un tînăr din Anenii Noi şi-a omorît tatăl şi la îngropat în propria gospodărie. Infracțiunea s-a produs în anul 2007, însă făptașii au fost încătușați abia acum cîteva zile.
 
Polițiștii au deshumat cadavrul și l-au suspus unei cercetări de specialitate, în urma căreia au descoperit că, bărbatul, a fost omorît, iar principalii suspecşi s-au dovedit a fi doi prieteni, unul dintre care este chiar fiulul victimei.
 
Bărbații, de 26 (fiul) și 36 de ani, nu au recunoscut crima, însă, oamenii legii au stabilit scenariul acesteea.
 
În luna iulie a anului 2007,  tatăl şi fiul, aflîndu-se la domiciliu, s-au luat la ceartă. Ca rezultat al conflictului, fiul i-ar fi aplicat tatălui multiple lovituri cu mîniile şi picioarele peste diverse părți ale corpului, în rezultatul cărora acesta a decedat. Ca să ascundă urmele infracțiunii, fiul a apelat la ajutorul prietenului său din aceeaşi localitate cu ajutorul căruia ar fi îngropat cadavrul. După săvîrșirea infracțiunii, cei doi, ar fi răspîndit ştiri, precum că victima, a plecat la muncă în Ucraina.

 
Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracţiuni, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 la 15 de ani.


0