679

(video) Cladire PRABUSITA in Rusia: Cinci oameni au murit




Cinci persoane au murit după ce o clădire de locuinţe s-a prăbuşit la Taganrog, oraş situat în sudul Rusiei, a anunţat vineri comitetul de anchetă.
 
Clădirea cu mai multe etaje s-a prăbuşit joi seara, iar operaţiunile de căutare desfăşurate de echipele de salvare pentru găsirea unor eventuali supravieţuitori ar urma să se încheie în cursul dimineţii, a adăugat el.
 
"În urma prăbuşirii clădirii în construcţie din Taganrog, cinci persoane au murit şi 12 au fost salvate", a anunţat comitetul de anchetă într-un comunicat.
 
Aproximativ 400 de persoane au fost mobilizate pentru operaţiuni de salvare care s-au continuat toată noaptea de joi spre vineri, potrivit aceleiaşi surse.
 
Potrivit Guvernatorului regiunii Rostov (1.200 de kilometri sud de Moscova), Vasilii Golubev, care a mers la faţa locului, drama ar putea fi cauzată de o nerespectare a normelor de construcţie.
 
O autorizaţie a fost eliberată pentru construirea unei clădiri cu două etaje, în timp ce un al treilea etaj era în curs de construcţie în momentul prăbuşirii, a declarat el.
 
VIDEO
 
Maistrul şi şeful de şantier au fost reţinuţi, a anunţat comitetul de anchetă.


0