830

Scapi de 4-5 kg intr-o saptamina cu OREZ si VARZA




O cură foarte simplă cu orez şi varză care durează numai o săptămînă, te ajută să dai jos 4-5 kg. Specialiştii spun că mai important este ca după ce trece perioadă în care stăm sub regim să avem grijă ca nu cumva să punem la loc kilogramele pierdute. Mai mult, după o săptămînă dedietă, cu puţină precauţie mai pot fi date jos 1-2 kg pe săptămînă, dăcă se respectă cîteva principii:
 
În prima săptămînă puteţi consuma numai alimente pe bază de varză şi orez alternativ: o zi varză, o zi orez. Varza se va consuma cruda, în orice cantitate, sub forma de salata (cu putin otet de mere, dar fără sare şi ulei) sau sub formă de supa (cu ceapa, morcovi, ţelină, ardei, patrunjel) - fără sare, ulei. Orezul se va consuma fiert (cate 200-250 g/zi) cu diferite condimente şi, bineinţeles, fără sare. 
Lichide admise: ceai de plante (soc - depurativ, crusin - foarte puţin, pentru reglarea scaunului, papadie, sunatoare etc.), ceai verde, apă minerală plată, o cafea cu zaharină. Se beau minimum 2 l de lichide pe zi.
 
În urmatoarele săptamîni se poate mînca normal, dar respectând aceste principii: - nu se mănîncă niciodată după ora 18:00; dupa fiecare masă beti un pahar de ceai cu două linguriţe de otet de mere; înlocuiţi pîinea alba cu pîinea neagră; evitaţi prajelile şi preferaţi legumele sau fructele proaspete, lactatele (naturale) şi carnea slaba; evitaţi dulciurile. 


0