715

(video) Are MASINA de LUX, dar FURA combustibil de la statiile PECO. Cum s-a fact de RUSINE soferul unui "Porsche Cayenne&q


Și-a alimentat "Porsche"-ul, dar nu a vrut să achite pentru combustibil. Un tînăr, deținătorul unui "Porsche Cayenne" este cerecetat de poliţie pentru jaf, după ce  și-ar fi alimentat maşina la două stații PECO de pe traseul Rîșcani-Drochia, plecînd fără să se achite. Ambele infracțiuni au avut loc în ziua de 10 decembrie, curent.
 
Poliţia a intrat în posesia informaţiei abia a doua zi, după ce şefii unor staţiilor - vitime au declarat că în dimineaţa luni, şoferul unui automobil de lux cu numere de înmatriculare străine, şi-a alimentat automobilul cu benzină, după care a accelerat viteza fără să achite.
 
www.actualitati.md/md/societate/video-are-masina-de-lux-dar-fura-combustibil-de-la-statiile-peco-cum-s-facut-de-rusineVIDEO
 
În urma acțiunilor speciale de investigaţie, întreprinse de angajaţii poliţiei din Râșcan, la doar câteva zile s-a reuşit identificarea și reținerea şoferului.
Acesta s-a dovedit a fi un tînăr de 22 de ani, domiciliat în satul Glavan, raionul Drochia. 
  Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, în baza art. 187 al. 1 Cod Penal al RM – “Jaf”. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni riscă pedeapsă cu amendă de pînă la 10 000 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare pe un termen de pînă la 3 ani. 
 

0