717

Care ZODII vor avea NOROC in 2013. Vezi ce SANSE te asteapta pe tine




Deși peste tot în lume se vorbește mai mult despre apocalipsă, decît despre faptul că suntem la cîteva zile distanță de anul 2013, astrologii nu au încetat să-și facă meseria. Neti Sandu, un renumit astrolog în România a oferit un interviu pentru ApropoMagazin ro unde a vorbit despre zodiile norocoase din 2013.
 
Potrivit ei, în 2013 nu va fi nici vorbă de ghinion.
 
“Nici vorbă de aşa ceva, avem un Jupiter în sfera comunicării p]nă în iunie, încă din februarie se deblochează traseul norocos pe această zonă şi trebuie dezvoltată comunicarea pe toate nivelurile. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Racului din iunie 2013 şi face un triunghi echilateral care înseamnă armonie în semnele de apă, adică Rac, Scorpion şi Peşti. Tuturor o să ne fie bine, indiferent dacă suntem sau nu zodie de apă, însă din iunie 2013 p]nă în iulie 2014 este anul norocos al Racului şi al celor cu ascendent în Rac”.
 
Neti Sandu spune că toate zodiile vor avea cite un pic de noroc în anul care urmează, doar că perioadele în care acestea vor radia vor fi diferite.
 
“Din iunie 2012 pînă în iunie 2013 este anul norocos al Gemenilor, alături de celelalte două semne de Aer, adică Balanţă şi Vărsătorul, precum şi Săgetătorul, aflat în opoziţie cu Gemenii, plus Leul şi Berbecul. Să nu uităm de cei care au ascendentul în aceste zodii - conjunctura este una favorbilă şi pentru ei. Din iunie 2013 până în iulie 2014, Jupiter intră în Rac şi premianţii zodiacului sunt cei din triunghiul semnelor de apă, adică Racul, Scorpionul şi Peştii, precum şi Capricornul, semnul opus Racului, Fecioară şi Taurul. Bineînţeles, cei cu ascendentul într-una din aceste zodii vor fi şi ei la fel de norocoşi”. 


0