1114

Cisinau: SEX cu minore pentru 50 de euro. Detaliile REVOLTATOARE care l-au bagat la duba pe un tinar de 24 de ani




Un tinar de 24 de ani din R. Moldova a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru trafic de copii şi proxenetism.
 
Acesta a ajuns în atenția justiției după ce, în august 2011, tînărul ar fi plasat pe un site anunţuri publicitare privind acordarea serviciilor de masaj erotic și totodată, a distribuit pe teritoriul mun. Chişinău cărţi de vizită, care conţineau acelaşi anunţ.
 
Oamenii legii au investigat acesta caz și au scos la iveală detalii revoltătoare. Deși proxenetul știa că două dintre fetele care lucrau pentru el erau minore, în perioada septembrie-octombrie 2011, acesta le-a recrutat în scopul exploatării sexuale comerciale.
 
Astfel, învinuitul a transportat şi a adăpostit minorele în apartamentul închiriat în prealabil în mun.Chişinău, unde victimele minore au acordat servicii sexuale contra plată, în forme perverse.
 
Totodată, tînărul mai este învinuit de procurori că în septembrie 2011, a îndemnat alte trei fete să practice prostituţia, punîndu-le la dispoziţie apartamentul închiriat.
 
Afla AICI cite bani au primi fete din suma achitată de fiecare client după acordarea de către acestea a serviciilor sexuale. 


0