754

(video) Tocmai a IESIT de la puscarie si i-a dat FOC unui consatean. Suspectul l-a ATACAT si pe un politist




La o zi după ce a fost eliberat dintr-o inchisoare din Italia unde şi-a ispăşit pedeapsa timp de 9 ani pentru comiterea unui omor în grup, un bărbat de 42 de ani, locuitor al satului Ciucur-Mingir, Cimișlia a fost reținut de polițiști, fiind suspectat de un alt omor.
 
Pe data de 20 noiembrie, suspectul s-a luat la ceartă cu victima de 32 de ani, din cauza unei case, care susţinea că este a lui.
 
Despre dispariţia bărbatului, poliţia a fost anunţată de către fratele victimei. Cînd s-a deplasat la domiciliul victimei, polițistul de sector a observat un cetăţean suspect. Acesta avea asupra sa o geanta mare, iar la indicaţia poliţiei de a se opri, acesta a scos un cuţit cu care a început să-l ameninţe pe poliţist. La scurt timp, suspectul a fost imobilizat de către oamenii legii.  
 
Cercetările polițienești au stabilit că, acesta se face vinovat de dispariţia consăteanului. La domiciliul victimei, într-o construcţie adiacentă casei, poliţia a depistat cadavrul carbonizat al tînărului dispărul cu multiple traume craniocerebrale deschise.
 
VIDEO
 
Înterogat de poliţie, suspectul şi-a recunoscut pe deplin vina. 
Dacă va fi găsit vinovat de omor intenţionat cu deosebită cruzime, bărbatul riscă privaţiune de la 12 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.


0