908

Foto SOCANTE! Christina Aguilera a ajuns o SPERIETOARE la propriu. Are peste 100 kg

Necazurile se ţin scai de Christina Aguilera. Dupa ce s-a despărţit de la Jordan Bratman, a încurcat imnul naţional al Statelor Unite la finala Super Bowl, din 2011, a fost implicată într-un scandal legat de consumul de alcool, cîntăreaţa a şocat la ultima apariţie.
 
FOTO
 
Tabloidele din Anglia au alogat spaţii extrem de largi ultimei apariţii a celebrei cîntăreţe, considerate în urmă cu 5-6 ani una dintre cele mai atragatoare femei din lume.
 
Trupul de viespe pe care il etala în urmă cu ceva timp e istorie, acum Aguilera avand multe kilograme în plus peste greutatea optima.
 
"Mereu am suferit pentru ca eram prea slaba, acum iubesc faptul ca am forme. In timp ce imi promovam albumul "Stripped" mi s-a sugerat o schimbare de look. Ma saturasem sa fiu atat de "skinny" si am trecut la treaba", a recunoscut Aguilera, conform thesun.co.uk care pare mai voluptoasa ca niciodata. De altfel, englezii au speculat pe seama faptului ca celebra cîntăreata ar avea unele mese în care consuma pînă la 3000 de calorii. 
0