797

TRAGEDIA care il umareste pe Bill Clinton: “Acesta nu va trai mai mult de 6 luni”




Fostul președinte american, Bill Clinton este în stare foarte gravă și se teme că va muri în mai puțin de 6 luni, potrivit unui articol publicat într-un tabloid american, potrivit Actualitati.md
 
Menționam că fostul președinte, în vîrstă de 63 de ani, pierde în greutate și starea lui de sănătate se deteriorează rapid.
 
”Bill a devenit foarte, foarte slab și este îngrijorat de sănătatea lui”, a declarat o sursă apropiată. 
 
E convins că anul viitor pe această dată nu va mai fi în viață. El încearcă să rămână optimist și speră cu disperare că poate trăi suficient de mult pentru a se bucura de nepoții săi. Dar, în secret, el și prietenii săi nu îi dau mai mult de 6 luni de trăit”. 
 
Ochii lui Bill se aprind atunci când vorbește despre nepoții săi jucându-se prin curte. Chelsea abia așteaptă să îi spună tatălui său că este însărcinată”. 
 
Adevărul este că Bill arată groaznic. A îmbătrânit 10 ani în ultimele 12 luni. El are pungi adânci sub ochi și deja le-a lăsat bani viitorilor săi nepoți”. 
 
”Încă din 2004, de când a suferit de operația de bypass la inimă, el s-a îngrijorat că zilele îi sunt numărate. E îngrozit că inima sa îl va lăsa complet”.
 
”Inima lui nu funcționează bine și arterele sunt înfundate. Ai impresia că este condamnat și că nu va trăi mult”, a declarat aceeași sursă. 


0