927

Mitropolitul Vladimir, acuzat ca ar fi MASON. Cum a REACTIONAT Mitropolia




Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove dă replica unui post de televiziune de  la noi, care a publicat informații potrivit cărora, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir ar purta una sau mai multe medalii masonice.
 
Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove neagă categoric această ipoteză și exclude apartenența Întâistătăorului la vreun rit sau ordin masonic, ori acceptarea de către Înalt Prea Sfinția Sa a unor însemne de acest gen, din cauza incompatibilității ideologiei mișcării în cauză cu învățătura Creștin-Ortodoxă”, se arată într-un comunicat al Mitropoliei.
 
În același timp regretăm profund difuzarea în mass-media a unor informații necorespunzătoare adevărului, ce ar putea să aducă prejudicii grave imaginii Mitropolitului Vladimir și Bisericii Ortodoxe din Moldova.
 
Actualități.md precizează că recent, PubikaTV a difuzat o emisiune, unde dă de înțeles că ÎPS Vladimir ar fi mason, deoarece ar fi primit cadou  mai multe decorații masonice. Televiziunea a publicat și o fotografie în care ÎPS Vladimir poartă acele decorațiuni.


0