889

Iti va CADEA fata cind vei afla cine ii ia locul lui Pavel Stratan la ”Dansez pentru tine”!




Deoarece medicul i-a interzis cu desăvârșire lui Pavel Stratan să intre în ringul visurilor până nu se va reface complet, acesta va sta pe bară în ediția următoare a concursului ”Dansez pentru tine”.
 
Gimnastul român Marian Drăgulescu va fi cel care îi va lua locul lui Stratan în competiția visurilor, în ciuda faptului că echipa formată din el și Adriana Lupu a părăsit emisiunea "Dansez pentru tine", ca urmare a voturilor telespectatorilor.
 
Afla AICI dezvăluirile interpretului de peste Prut.
 
Astfel, vineri, 9 noiembrie, Marian Drăgulescu va dansa alături de Andreea Preda.
 
Misiunea lui Marian este una extrem de dificilă. Și asta pentru că va trebui să se obișnuiască mai întâi cu Andreea, dar și pentru că echipa ei este din nou condamnată la duel. Dacă vor trece cu bine de cofruntare, iar Pavel se va recupera în totalitate, Andreea își va continua lupta alături de cântăreț.
 
"Noi, echipele de la "Dansez pentru tine" ne-am împrietenit. Mă simt foarte onorat că Pavel m-a ales pe mine, îi doresc însănătoșire grabnică și vreau să știti că voi trata această misiune cu seriozitate maximă, așa cum am făcut și în cazul Adrianei", a declarat Marian Drăgulescu.


0