773

(video) A PIERDUT 30 000 de lei la cazinou, dar politistilor le-a spus ca a fost JEFUIT


A pierdut 30 000 de lei la cazinou, dar s-a plîns la poliție că a fost jefuit. În noaptea spre 29 octombrie curent, un bărbat în vîrstă de 33 ani a telefonat la poliţie şi a comunicat că a fost jefuit de bani în sumă de circa 30 000 lei, de către nişte indivizi necunoscuţi, la staţia peco unde activează ca operator, în sectorul Râşcani al capitalei. Imediat la acest apel au reacţionat promt câteva echipaje ale poliţiei care s-au deplasat la faţa locului.

Ulterior polițiștii au stabilit că presupusa victimă a înscenat intenţionat atacul tâlhăresc, fiindcă el luase banii din aparatul de casă şi-i pusese în joc la un cazinou din capitală. El a recunsocut în detalii constatările înaintate de poliţişti, motivându-şi acţiunile prin faptul că astfel nu va reîntoarce banii proprietarului pierduţi la cazinou, iar poliţia va investiga versiunea unui atac tâlhăresc.
Pentru acţiunile sale ilegale, forţele de ordine adună probele necesare în vederea intentării a două cauze penale pentru denunţare falsă şi delapidarea averii străine.
 
VIDEO 


0