871

Comunistii ii ATACA pe socialisti! Ce PRETENTIE BANALA are PCRM de la partidul lui Dodon




Furie fără margini, ieri, în platoul PublikaTV, unde au fost invitați deputații Grigore Petrenco (PCRM) și Ion Ceban (PSRM) și președintele PSDM, Victor Șelin.

 
Petrenco și Șelin “au sărit” în capul socialistului, cerîndu-i atît lui Ceban, cît și colegilor lui de partid să predea madatul de deputat. Acest lucru este imposibil, spun experții în drept.

"Vom insista și vom face tot posibilul ca deputaţii care migrează spre alte partide să predea mandatele", a spus răspicat preşedintele PSD, Victor Şelin.

Iar Petrenco a încercat să-l intimideze pe Ceban, spunîndu-i că partidul la care tocmai s-a acomodat ar fi controlat de Vlad Plahotniuc

„Ion, eu pot să-ți arăt SMS-urile din acea dimineață cînd ai anunțat că pleci. Scriai că ești la medicâ și nu poți veni, și într-un final ai apărut la microfonul liberalilor ca să spui că părăsești PCRM”, a spus Petrenco.
 
Socialistul i-a reproșat fostului său coleg că în PCRM nu ar fi avut parte de așa momente dulci precum se crede.

„Stăteam la -27 de frig și la +45 cu oamenii în PMAM, aveam cîte 10 întîlniri pe zi cu alegătorii. În acest timp alţii stăteau în restaurante şi înfulecau plăcinte. Dacă vrei, îți spun și locul”, a declarat Ceban.
Mai mult, acesta a precizat că mai mulți comuniști și-au programat să părăsească partidul, doar că nu știu cînd exact vor face acest lucru.
“Știu că situația în PCRM va degenera”, a mai menționat deputatul.

Actualități.md amintește că acum o lună, Ion Ceban a părăsit Partidul Comuniștilor și a aderat la Partidul Socialiștilor, care este condus tot de Igor Dodon.


0