998

EXPRESIA zilei! “Ce e ghimp, sirma viseaza”. Cui i-a dat prin cap una ca asta




Replici tăioase între președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu și cel a Partidului Socialist, Igor Dodon. După ce liberalul s-a lăudat într-o emisiune televizată că nu îi este frică de fracțiunea Neafiliaților, condusă de Zinaida Greceanîi, numîndu-i pe membrii acesteia „grupul sîrmă”, și socialistul a avut un cuvînt de spus.
 
“Ce e ghimp, sîrmă visează. Dar asta e problema lui clinică, de care ar trebui să se ocupe unii foşti consilieri specializaţi ai lui Ghimpu”, a scris Dodon pe Facebook.. 
 
Socialistul a ținut să-și expună poziția și referitor la construcția replicii catedralei Sfînta Sofia din Istambul, în fața centrului Kentford din capitala Republicii Moldova.
 
Apropo, îl felicit pe domnul Ghimpu cu prilejul construcţiei Mausoleului, pe care Chirtoacă vrea să i-l înalţe în faţa clădirii Kentford. Oamenii deja aşa îi şi spun - "Mausoleul lui Ghimpu". Piatră în PMAN are, acum vrea Mausoleu omuleanul”, a mai adăugat Igor Dodon.
 
Actualități.md amintește că construcția bisericii a stîrnit un scandal imens în rîndurile mai multor organizații, care s-au arătat dezamăgite de intenția Primăriei de a distruge părculețul din fața intituției.


0