802

SCANDALOS! Meciurile din Champions League, retransmise EXCLUSIV de posturile TV controlate Plahotniuc




Vlad Plahotniuc face legea în Republica Moldova. Posturile de televiziune care ar fi controlate de acesta au reușit să cîștige drepturile exclusive de a retransmite meciurile din Champions League în R. Moldova.
 
„Drepturile exclusive pentru meciurile Champions League au fost acordate postului tv Canal 3, iar semifinalele și finala vor putea fi urmărite de către suporteri pe postul tv Prime”, se spune într-un comunicat remis presei.
 
Acest fapt a trezit mari revolte la ședința Parlamentului. Liderul PCRM l-a felicitat ironic pe Plahotniuc pentru această “reușită”.
 
Afla AICI ce a spus Vladimir Voronin.
 
Deputații PL, Valeriu Saharneanu și Corina Fusu, de asemnea l-au criticat pe patronul acestor posture TV.
 
 „Trebuie să punem punct unei asmenea situații și să creăm o comisie pentru a analiza acest fapt. Fiindcă se știe schemele care se fac pentru unele televiziuni, iar Alianța are puterea să facă dreptate pentru televiziunea națională”, a declarat Valeriu Saharneanu.
 
Noi, deputații trebuie să facem ceva pentru ca televiziunea Națională să se dezvolte. Aceste meciuri trebuia să fie duzate de Moldova 1 și nu de Canal 3”, a precizat Fusu.
 
Actualități.md precizeză că, Canal 3 va difuza, în direct, partidele din Liga Campionilor, începînd cu săptămîna viitoare.


0