797

(foto) La nici 20 de ani, au devenit EXPERTI la FURAT telefoane

Poliţia din raionul Comrat a reţinut doi tineri suspectaţi de furtul a 19 telefoane mobile. Bănuiţi au fost încătuşaţi de către oamenii legii şi sunt cercetaţi penal pentru furtul a mai multor telefoane mobile.
 
FOTO
 
În noaptea spre 28 septembrie curent, Unitatea de gardă a Comisariatului de poliţie Comrat a fost sesizată precum că într-un magazin din oraş, doi tineri necunoscuţi, au spart fereastra unui magazin de specialitate de unde au sustras mai multe telefoane mobile. La faţa locului, a fost mobilizat grupul operativ, astfel, poliţia a stabilit că au fost sustrase 7 telefoane mobile de marcă „Samsung” şi „Nokia” în sumă de peste 11 mii lei.
 
Şi în noaptea spre 1 octombrie, în jurul orei 01:45, poliţia din Comrat a fost sesizată că două persoane necunoscute au pătruns într-un magazin specializat în vînzarea telefoanelor mobilie din oraşul Comrat. De aici, suspecţii au sustras 12 telefoane mobile de marcă „Nokia” în sumă de peste 18 mii lei.
 
După un şir de măsuri operative de investigaţie, oamenii legii au identificat făptaşii. Suspecii D. V. de 17 ani şi T. D. de 20 ani nu se află la prima abatere de lege, anterior cercetaţi pentru infracţiuni similare.
 
Pe acest caz, tinerii sunt cercetaţi penal în baza art. 186 al 2 Cod Penal RM. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o amendă în sumă de la 6 mii la 20 mii lei sau privaţiune de libertate de pînă la 4 ani. 
0