861

Fiindcă nu vor să susţină Partidul Comuniştilor, primarul îi poartă prin instanţele de JUDECATĂ


 
poza simbol

Primarul satului Mereseuca, raionul Ocnita, Emilia Albu, poarta 15 locuitori prin instanţele de judecată, iar cîteva zeci de familii sunt lipsite de ajutorul social meritat.
 
Actiunile vin ca urmare a faptului ca o parte din sateni nu vor sa sustina Partidul Comunistilor din care face parte primarul. Declaratii in acest sens a facut vicepresedintele Miscarii Populare „Anitmafie”, Daniela Bodrug, in cadrul unei conferinte de presa.
 
Vicepresedintele „Antimafie” a comunicat ca Emilia Albu este la al 4-lea mandat si a fost aleasa de fiecare data deoarece a santajat locuitorii ca nu le va mai acorda ajutorul social daca nu o voteaza.
 
De asemenea, Daniela Bodrug a spus ca locuitorii satului au marturisit ca in ziua alegerilor locale primarul monitoriza alegerile si i-a obligat pe locuitori sa prezinte buletinele de vot cu stampila in dreptul numelui ei.
 
Daniela Bodrug a mai comunicat ca primarul satului Mereseuca poarta prin instantele de judecata mai multi batrani care fiind terorizati de atata timp treptat isi pierd sanatatea si devin neputinciosi.
 
Actualitati.md precizeaza ca miscarea populara „Antimafie” face apel catre Cancelaria de Stat sa creeze o comisie de control administrativ care sa verifice primaria, dar nu una din oficiu, deoarece primarul Emilia Albu si-a creat „propria retea mafiota”.
0