830

ISTERIE! Cît sunt dispuşi să plătească oligarhii Rusiei pentru un iPhone 5

Foto realitatea net

iPhone 5 ajunge la un preţ de pînă la 115.000 de ruble (3.700 de dolari) pe piaţa gri din Rusia, înaintea lansării oficiale în această ţară, iar livrarea smartphone-ului ar urma să aibă loc după ce acesta va intra la vînzare în SUA, la sfîrşitul săptămânii următoare.

Firmele mici active pe piaţa gri încearcă să ia caimacul. Tinerii cu venituri ridicate din Rusia sunt gata să plătească această sumă pentru a obţine primii cele mai fierbinţi chestii“, a declarat Vladislav Zavialov, director de marketing al re:Store
 
Vînzările oficiale în Rusia ar putea începe pe la mijlocul lunii decembrie, iar preţul va fi probabil acelaşi ca pentru iPhone 4S, de 39.990 ruble (1.275 dolari) pentru modelul cu 64 GB, a afirmat Eldar Murtazin, analist la Mobile Research Group din Moscova.
 
Firmele de pe piaţa gri trimit persoane în străinătate să cumpere iPhone 5 în primele zile de la lansare, urmînd să le aducă în Rusia ca bunuri personale, evitînd astfel şi plata taxelor de import.
 
Afla AICI ce preturi ieftin pentru iPhone 5 sunt in SUA
 
Livrările încep din 21 septembrie în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franţa, Australia, Japonia, Hong Kong şi Singapore.
 
0