763

Bărbaţi de vânzare în Paris

Bărbaţi la costum, în bikini sau în jeanşi şi tricou. Toate tipurile, pentru toate gusturile. Îi puteţi admira, dar şi lua acasă dacă vă înscrieţi pe site-ul unei agenţii din Paris care le oferă reprezentantelor sexului frumos posibilitatea de a adopta un partener perfect.

De câteva zile, fetele care trec pe strada Fericirii din Paris se opresc şi fac poze. Asta pentru că în vitrinele unui magazin zeci de bărbaţi chipeşi îşi etalează calităţile. Dacă sunt impresionate, tot ce au de făcut este să intre şi să se înscrie pe site-ul agenţiei "Adoptă un tip''.

"Am aflat că există un astfel de website. Îl găsesc distractiv. Îmi aminteşte de cartierul cu felinare roşii din Amsterdam, doar că este pentru fete.", spune Lucille Roux.

Cereri sunt. Chiar prea multe dacă ne uităm la cifre. Cel puţin şapte mii de fete se înscriu zilnic pe site-ul agenţiei. De cealaltă parte a vitrinei, bărbaţii sunt încântaţi că fetele nu se supără atunci când primesc bezele.

"Sunt liberale în gândire şi poţi să le abordezi foarte uşor. Ele iau totul ca pe o glumă şi cred că astfel trebuie să vedem ceea ce se întâmplă aici. Un pic de distracţie.", spune JEFFERSON STRAGIER.

Bezele prin vitrine, pare o joacă de copii, dar au fost şi multe cazuri în care s-au format perechi care şi-au jurat dragoste eternă.

hotnews
0