944

Pussy Riot îi dedică, din închisoare, un nou cîntec preşedintelui rus: “Putin aprinde focurile”

Pussy Riot continuă protestele chiar şi din spatele gratiilor! Trei membre ale acesteia au fost condamnate la doi ani de închisoare pentru huliganism. Ele au cîntat într-o catedrală din Moscova o piesă împotriva liderului de la Kremlin.Pussy Riot nu se lasă de proteste chiar dacă se află în spatele gratiilor! cele trei membre formaţiei ruse au lansat un nou cîntec împotriva preşedintelui, intitulat “Putin aprinde focurile”.

Amintim că fetele au fost condamnate, săptămîna trecută, la doi ani de închisoare pentru huliganism, după ce au cîntat într-o catedrală din Moscova o piesă împotriva lui Vladimir Putin.

Imediat după ce a fost rostit verdictul, site-ul tribunalului care le-a condamnat pe cele trei cîntăreţe a fost victima unui atac cibernetic. Pe pagina instituţiei au apărut mai multe sloganuri, precum “Banda de hoţi ai lui Putin jefuieşte ţara”, dar şi noua melodie a formaţiei.
http://www.arch.actualitati.md/md/md-pussy-riot-ii-dedica-din-inchisoare-un-nou-cintec-presedintelui-rus-putin-aprinde-focurile/ 
0