785

El este bărbatul care a MÎNCAT o femeie şi tot a rămas înfometat

Graham Fisher, un britanic de 39 de ani, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare după ce a ucis două femei, iar pe una din ele a mâncat-o parţial.

În spatele gratiilor, criminalul şi-a potolit setea de sânge cu dulciuri şi a ajuns să cântărească 150 de kilograme. Potrivit Daily Mail, canibalul a cerut administraţiei închisorii să i se instaleze un inel gastric pentru că nu se mai simţea sănătos.

Total neaşteptat, administraţia penitenciarului i-a aprobat cererea, iar intervenţia chirurgicală, care a costat 8.000 de lire sterline, a fost realizată într-o clinică privată.

În această clinică, o singură zi de spitalizare costă 1.000 de lire, iar valoarea totală a serviciilor de care a beneficiat canibalul a depăşit suma de 15.000 de lire sterline, bani suportaţi de contribuabili.

Mai mult, Graham Fisher se reface după operaţie într-un salon de lux, dotat cu telefon şi televiziune prin cablu. Evident, acest caz bizar a stârnit imediat revolta britanicilor.

Graham Fisher a ucis două femei, iar pe una dintre ele a mâncat-o parţial. Criminalul nu s-a oprit aici. După câteva zile a încercat să violeze o adolescentă de 19 ani.

În anul 2010 a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.
(foto)  http://www.arch.actualitati.md/md/md-foto-el-este-barbatul-care-a-mincat-o-femeie-si-tot-a-ramas-infometat/
0