934

(video) Să vă FERIŢI de ei! Le-au jefuit pe multe femei de aur

Doi tineri, de 24 şi respectiv, 26 de ani, “specializaţi” în jefuirea femeilor, au încăput pe mîna poliţiei, fiind bănuiţi de comiterea unei serii de fărădelegi pe străzile capitalei.
 
pe parcursul lunii iulie, patru femei au apelat după ajutor la Comisariatul de poliţie din sectorul Botanica. Doamnele au anunţat că au fost jefuite în plină stradă, de doi bărbaţi. Toate victimele au fost deposedate de bijuterii din aur. Femeile erau jefuite în după-amiaza zilelor, în special pe bd. Cuza-Vodă, str. Independenţei, bd. Trăian şi bd. Dacia. Potrivit estimărilor, suma totală a pagubei ajunge la circa 20.000 lei.
 
Oamenii legii au iniţiat acţiuni operative de specialitate, focusîndu-şi atenţia asupra principalelor semnalmente ale făptaşilor. Ca rezultat, poliţia a identificat şi a reţinut doi suspecţi. Aceştia s-au dovedit a fi doi locuitori ai capitalei, anterior judecaţi de mai multe ori pentru crime similare.
 
Audiaţi de poliţie, făptaşii au confirmat faptele incriminate, dezvăluind şi scenariul acţiunilor ilegale. Potrivit depoziţiilor lor, unul dintre ei se deplasa la cîţiva metri distanţă de la complicele său, reţinea potenţiala victimă, care purta pe gît bijuterii din aur. Acesta îi făcea un semn celuilalt, care se apropia, smulgea bijuteria, după care ambii fugeau. Pînă în prezent, poliţia a reuşit să elucideze 4 cazuri de acest gen, cu implicarea celor doi.
 
În prezent, tinerii se află în arestul poliţiei. O parte din bunuri au fost ridicate la domiciliile suspecţilor, altă parte, însă, a fost predată anterior de aceştia în casele de amanet. Oamenii legii cercetează cazurile în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor precum şi implicării acestora în alte acte de acest gen.
 
Urmariti link-ul pentru Video:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-video-sa-va-feriti-de-ei-le-au-jefuit-pe-multe-femei-de-aur/
0