796

Șelin – un nou aliat al Unirii

În lupta noastră comună sunt deja din anul 2000, însă atât de activ ca domnul Șelin nimeni nu a lucrat niciodată. Fiind încă cu domnul Roșca, eram umăr la umăr și luptam cu PCRM. Mereu vorbeam deschis despre ideile noastre, despre unirea teritoriului rupt de la România Mare, care astăzi este populat de ocupanți, după ordinul Moscovei fiind numiți moldoveni. Sunt dezamăgit în domnul Roșca, deoarece acesta, din păcate, a fost cumpărat de Moscova și a început să lucreze activ cu PCRM. La noi au apărut lideri noi – domnul Ghimpu și domnul Chirtoacă. Lideri în care noi am crezut și pe care am fost gata să-i urmăm până la urmă. Cei, care prin vorbele și faptele sale demonstrau că sunt pro unui stat mare și puternic, la fel ca și pro unui singur popor. Noi suntem români, țara noastră este România Mare și punctum. Aceste idei sunt la noi în sînge. Însă, ajungând la putere ei au uitat despre sfînta idee și s-au transformat în politicieni lași, cărora le este frică să spună ceea  ce vrea să audă poporul român! Și iată, a venit mama noastră – Vitalia Pavlicenco. Doamna deja a fost în Parlament și niciodată nu s-a dezis de poziția și principiile sale! Astăzi, ea este cu noi, cu poporul, cu românii! Noi dorim, ca fiecare cetățean, din fiecare oraș al Moldovei ocupate să știe, că după spatele său stă Măreața Românie Mare. Și noi neapărat vom fi împreună. Însă, activitatea noastră este împiedicată de oamenii Kremlinului de aici, de pe pământul nostru.  Noi luptăm cu ei în mod deschis față în față, însă aceasta este convenabil Moscovei. Ea dorește stabilitate, pace și înflorire pământului și poporului nostru român. Și atunci când doamna Vitalia ne-a povestit despre scenariul ce urma să se petreacă în Bălți și cum noi pas cu pas vom nimici ocupanții, la început nu am crezut celor auzite! Acum însă, sunt ferm convins, că trebuie să lucrăm anume în așa mod, să căutăm aliați în rândurile dușmanilor noștri! Cu admirație analizez cât de frumos s-a lucrat pe ideea uniunii vamale. Pe de o parte al său printre ocupanți, Victor Șelin, începe colectarea semnăturilor pro aderarea Moldovei la Uniunea Vamală. Oamenii îl susțin, însă Șelin frânează derularea procesului și face tot posibilul ca refrendumul să nu aibă loc. Vivat! Moldova nu va vedea Uniunea Vamală niciodată. Reiese că poporul susține ideea Unirii și Europei. Cel mai interesant este că noi nu am făcut nimic, nu am bătut deget de deget, rusofonii sunt cei, care singuri au grăbit procesul dat. Deci ei, sunt cei care nu au putut strânge 200 000 de semnături. Iată lucru, iată rezultat! Așa ceva noi nu am putut obține din anul 2000 nici în echipa lui Roșca, nici a lui Ghimpu, iar astăzi, aceasta este un fapt! Insă, ceea ce a fost recent în Bălți, este simpu de pus la icoană. Bravo maeștrilor! Noi mergem cu flori, iar Șelin a impus pe toți nemernicii și tîmpiții rusofoni să ne întâmpine cu pietre. Noi suntem adecvați, iar acești ocupanți agresivi. Apoi, atentie, Șelin a început în mod deschis să nimicească toți rusofonii! Iată de ce Șelin este singur, iar ocuanții s-au unit. Domnii Tkaciuk, Dodon, Grabuz, Tuleanțev, Formuzal și Pascaru. Mă închin în fața profsionalismului acestui domn. Alți ocupanți trebuie să concluzioneze după cine e viitorul. Nu în zadar Șelin este de partea noastră. Luați exemplu, până când nu este târziu. În țara noastră Măreață fiecare își va găsi locul. Iar Șelin are viitor demn într-o țară Măreață – România. Pe ai noștri nu-i lăsăm!

0