961

A uitat lucruri în valoare de 13.000 $ într-un taxi. Ce crezi că s-a întîmplat cu ele?

Casey Neistat a trăit spaima vieţii lui când şi-a dat seama că şi-a uitat într-un taxi bagajul cu lucruri de valoare foarte mare.
 

Foto: click.ro
 
De profesie fotograf, Casey se întoarcea pe aeroportul JF. Kennedy din New York după 18 ore de muncă. Obosit şi dornic să ajungă cît mai repede la fiul său, bărbatul s-a urcat în primul taxi pe care l-a găsit şi a pornit spre oraş.
 
La destinaţie, a coborît din taxi, şi-a recuperat maşina personală dintr-o parcare cu plată şi şi-a dat seama că nu mai are bagajul la el. Aşa a început vînătoarea disperată de taxi-uri, pentru că în troller erau nu numai lucrurile sale personale, ci şi echipamente foto în valoare de pesre 13.000 de dolari.
 
După ce-a completat toarte formularele posibile pe internet şi a sunat la poliţie, era deja resemnat că totul e pierdut. Însă, a doua zi, a aflat cu surprindere că bunurile sale sunt în siguranţă, pentru că şoferul le-a predat la  o secţie de poliţie.
 
Afla CE  i-a dat Casey soferului:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-a-uitat-lucruri-in-valoare-de-13-000-intr-un-taxi-ce-crezi-ca-s-a-intimplat-cu-ele/

0