921

Socialiştii, către jurnalişti: Vă îndemnăm să respectaţi cerinţele profesionale

Partidul socialiştilor se arată nemulţumit faţă de modul ăn care mai multe instituţii mass-media au refelectat violenţele care au avut loc ieri la marşul unioniştilor de la Bălţi.
 
Partidul Socialiştilor îşi exprimă regretul faţă de reflectarea tendenţioasă a evenimentelor de către mai multe mijloace de informare în masă, astfel locuitorii republicii fiind lipsiţi de posibilitatea de a primi informaţii ample şi obiective privind evenimentele reale ce au avut loc la Bălţi şi care a fost poziţia şi rolul locuitorilor neindiferenţi ai capitalei nordice a Moldovei. Or, este vorba despre mii de orăşeni. Jurnalişti! Vă îndemnăm să respectaţi cerinţele profesionale”, se notează într-un comunicat al PSRM.
 
De asemenea, socialiştii insistă ca unionismul în calitatea sa de ideologie să fie pus în afara legii şi susţin că toată vina pentru violenţele de ieri o poartă „Acţiunea2012”. După tot şirul evenimentelor, conducerea PSRM s-a arătat mulţimită de modul cum poliţiştii au ţinut piept altercaţiilor.
 
„Partidul Socialiştilor remarcă lucrul excelent şi bine organizat al poliţiei  pentru contracararea dezordinilor, asigurarea vieţii şi securităţii participanţilor la acţiunile din 5 august, în oraşul Bălţi, exprimînd mulţumire poliţiştilor pentru lucrul efectuat. Poliţia – cu poporul!
 
http://www.arch.actualitati.md/md/md-socialistii-catre-jurnalisti-va-indemnam-sa-respectati-cerintele-profesionale/
0