1354

(foto) Vezi ce DEPUTAT SEXY ar putea avea Comratul

Nina Dimoglo, copreşedintă a Guvernului tinerilor din Moldova şi fostă miss «Корона», candidează la funcţia de deputat în Adunarea Populară de la Comrat în cadrul alegerilor programate pentru data de 9 septembrie.

Într-un interviu acordat publicaţiei „Edinaia Gagauzia”, ea menţionează că „Persoanelor care vin la putere li se dezleagă mîinile. Unora le este mai uşor să-şi apere propriile interese, altora – business-ul, iar altora le este mai uşor să soluţioneze problemele cu care se confruntă populaţia autonomiei”.

Nina Dimoglo susţine că, în calitate de copreşedintă a Guvernului tinerilor din Moldova, a implementat mai multe proiecte în regiune fără a cheltui măcar un bănuţ din bugetul regional. Ea crede că şi în calitate de deputat va reuşi să promoveze mai multe proiecte importante.

Eu îmi stimez concurenţii. Dar eu cred că fiecare trebuie să se ocupe de treaba sa. Noi toţi am fost martorii acelui haos care a avut loc în decursul a patru ani în cadrul fostei componenţe a Adunării Populare. Pentru început, oamenii trebuie măcar să aibă idee ce înseamnă procesul legislativ”, mai menţionează Nina Dimoglo.

Urmariti link-ul pentru Foto:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-foto-vezi-ce-deputat-sexy-ar-putea-avea-comratul/
0