995

START Jocurilor Olimpice! Capitala Marii Britanii, NEÎNCĂPĂTOARE

 Au rămas ore numărate pînă cînd stadionul olimpic din Londra se va transforma într-un centru al lumii. Începînd cu ora 23,00, ora Moldovei, aici va fi dată lovitura de începere oficială a Jocurilor, în cadrul unei ceremonii de deschidere într-un stil  inspirat de rădăcinile identităţii britanice, informează presa internaţională.
Foto: exclusivnews.ro
 

În jur de jumătate de milion de turişti şi cîteva mii de jurnalişti vor umări pe viu  ceremonia de deschidere. Peste 1 miliard de persoane aşteptate în faţa ecranelor proprii, pentru a urmări spectacolul de la Londra, regizat de faimosul Danny Boyle, laureat cu Oscar pentru ”Vagabondul milionar”. Tema este inspirată din “Furtuna” lui Shakespeare. Unul dintre momentele culminante din această seară va fi momentul în care James Bond, faimosul spion al Maiestatii sale, va ateriza pe stadion. Gală de deschidere va dura 3 ore.
 
Defăşurîndu-se în faţa a 20 de şefi de stat şi de guvern, ca şi a unor personalităţi precum Michelle Obama, Brad Pitt, sau Prinţul William şi soţia sa Kate, organiyatorii nu vor admite nicio ratare.
 
Afla CITE reprezentanti va avea Moldova
0